Wishlist
Начало / Новини / BLACKPINK няма да подновят индивидуалните си договори с YG Entertainment

BLACKPINK няма да подновят индивидуалните си договори с YG Entertainment

30 Декември 2023
BLACKPINK няма да подновят индивидуалните си договори с YG Entertainment

Членовете на K-pop момичешката група BLACKPINK не са подновили индивидуалните си договори с YG Entertainment.

На 29 декември YG Entertainment направиха изявление пред южнокорейската медия Xsportsnews, че Jennie, Jisoo, Rosé и Lisa няма да подновят индивидуалните си договори с агенцията.

"Съгласихме се да не продължаваме с допълнителни договори за индивидуални дейности", заявиха от YG Entertainment. "Ще направим всичко възможно, за да подкрепим дейностите на BLACKPINK и ще подкрепяме индивидуалните дейности на членовете."

Новината идва само дни, след като Jennie стартира свой собствен лейбъл, "Odd Atelier". Тогава певицата разкри, че е създала компанията през ноември 2023 г., и я описа като "пространство, което има за цел да създава нови неща, които привличат вниманието по различен начин от обичайното или очакваното".

В началото на декември 2023 г. и четиримата членове на BLACKPINK „подписаха изключителен договор за групови дейности“ с YG Entertainment. До него се стигна след  преговорен процес, започнал още през юли 2023 г.

Не е ясно дали останалите трима членове на BLACKPINKJisoo, Rosé и Lisa – ще подпишат с други лейбъли или ще създадат свои собствени агенции.

blackpink
Сподели
Свързани новини