Wishlist
Начало / Новини / Бившият съпруг на Britney се призна за виновен

Бившият съпруг на Britney се призна за виновен

15 Август 2022
Бившият съпруг на Britney се призна за виновен

Jason Alexander - бившият съпруг на Britney Spears, се призна за виновен по обвинение за преследване, след като през юни влезе с взлом в къщата на певицата в деня на сватбата ѝ със Sam Asghari.

Броени часове преди началото на церемонията декораторите бяха прекъснати от Alexander, който през 2004 г. беше за кратко омъжен за Britney. Той пусна лайв в Instagram, в който твърдеше, че е там за да провали сватбата. По-късно Jason беше арестуван от полицията, a Britney получи ограничителна заповед срещу него.

Миналият четвъртък, той се появи в съда, където не пожела да оспори обвиненията за престъплението. Той беше осъден на 128 дни в окръжния затвор, въпреки че не е длъжен да излежи нито ден от присъдата си. Jason вече прекара 64 дни в ареста преди съдебното заседание и заради добро поведение, присъдата му е съкратена.

Въпреки това, проблемите му не приключват тук. Срещу него има жалба за престъпление, свързана с предполагаема кражба.

Междувременно беше потвърдено, че Britney Spears се готви да издаде дует с Elton John, озаглавен „Hold Me Closer”. Поп звездата разкри, че работи по нова музика през декември 2021 г. , месец след като спорно попечителство над нея беше прекратено.

Britney Spears Jason Alexander Sam Asghari Elton John
Сподели
Свързани новини