Wishlist
Начало / Новини / Britney Spears се възмути от поведението на синовете си

Britney Spears се възмути от поведението на синовете си

11 Август 2022
Britney Spears се възмути от поведението на синовете си

Britney Spears нападна двете си деца, заради поведението им.

В интервю за DailyMail.com публикувано през уикенда, бившият съпруг на певицата Kevin Federline разкри, че Britney не е виждала децата си от няколко месеца. Той също така споделя, че момчетата са решили да не присъстват на сватбата на майка си.

Britney сподели в дълъг пост в Instagram, как синовете ѝ са направили ситуацията напрегната по време на посещенията им в нейния имот.

„Знам, че с тийнеджърите е трудно да се справяш на тази възраст... но хайде стига. Имаше грубост, след това омраза. Те ме посещаваха, влизаха през вратата, отиваха направо в стаята си и заключваха след себе си!!!“

Суперзвездата изглежда се възмущава от пренебрежителното поведение на децата си, но твърди, че не е повдигала въпроса досега. Тя отбеляза, че Sean и Jayden са я виждали два пъти седмично, но наскоро са поискали да разредят срещите си.
 

„Не знам какво се случва в главите им!!! Винаги съм се опитвала отново и отново, и може би заради това те спряха да идват! Толкова много исках да ме обичат, че може би съм прекалила! Не мога да си представя как съм им посветила 20 години от живота си, направих всичко за тях!“

 Britney и Kevin бяха женени от 2004 г. до развода им през 2007. Певицата наскоро се омъжи за треньора и актьор Sam Asghari.

 

Сподели
Свързани новини