Wishlist
Начало / Новини / Britney Spears е възмутена от слуховете за нея

Britney Spears е възмутена от слуховете за нея

10 Февруари 2023
Britney Spears е възмутена от слуховете за нея

В четвъртък TMZ публикуваха статия, в която се твърди, че близките на певицата са разтревожени заради поведението ѝ, менталното ѝ състояние, и предполагаема злоупотреба с наркотични вещества. Роднините на звездата планирали да я накарат да потърси помощ, като един източник дори твърди, че те се страхували, че Britney може да умре.

41-годишната изпълнителка отрече обвиненията в Instagram часове по-късно, заявявайки, че ѝ се гади от написаното. 

"Чак ми се гади, че е законно хората да си измислят тези истории, че почти съм щяла да умра...мисля, че повече няма да толерирам това!!!! Вероятно ще трябва да спра да публикувам в Instagram, макар че ми харесва да го правя, явно има хора, които не ми мислят доброто!!! Честно казано не съм изненадана...Правя най-доброто на което съм способна!!!"

Britney увери феновете си, че е изминала дълъг път от психическия си срив през 2007 г. насам. Впоследствие нейният баща ѝ стана попечител между февруари 2008 и ноември 2021.

Съпругът ѝ Sam Asghari също коментира слуховете за намеса от страна на роднините, казвайки пред Access Hollywood

"Моята съпруга има пълен контрол над живота си и ще продължи да взима сама решения за собственото си благоденствие. Спекулации относно нейното здраве са неуместни и трябва да спрат незабавно."

Според TMZ намесата е трябвало да се случи във вторник, но се е провалила след като Britney е разбрала за плана. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by River Red (@britneyspears)

britney spears
Сподели
Свързани новини