Wishlist
Playmen ft. Klavdia
Playmen ft. Klavdia
Movin' Too Fast
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Birdy се завръща със своя смел и поразителен нов сингъл – „Raincatchers“

Birdy се завръща със своя смел и поразителен нов сингъл – „Raincatchers“

09 Март 2023
Birdy се завръща със своя смел и поразителен нов сингъл – „Raincatchers“

Birdy се завръща със своя смел и поразителен нов сингъл – „Raincatchers“, чрез Warner Music. Ако мислите, че познавате Birdy, помислете отново. Песента – несъмнено нейната най-вълнуваща и незабравима до момента, е първото издание, взето от предстоящия ѝ нов албум „Portraits“, който ще излезе на 14-ти юли 2023 г. „Raincatchers“ е придружен от нов музикален видеоклип, който можете да гледате по-долу. 

В „Raincatchers“, който излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България, Birdy оставя типичните за нея изчистени мотиви и се насочва към вдъхновена от 80-те години естетика, изпълнена с блестящи алтернативни поп нюанси.

В най-уверения ѝ албум до момента – „Portraits“Birdy смело се впуска в неизвестното. Нейният неподвластен на времето стил на писане на песни сега е вдъхновен от свеж, изобилен прилив на енергия, с процъфтяваща изобретателна и необичайна продукция. Това е звукът на творец, който навлиза в нов свят и с вълнение открива истинския си глас.

В края на март Birdy ще стартира европейско турне, което ще включва забележителен концерт в „Eventim Apollo“ в Лондон на 23-ти април.

Изпълнителката също така изнесе шоу в „Annabel’s“, Лондон, на 8-ми март в чест на Международния ден на жената.
През 2023 г. Birdy се завръща с новия си студиен албум „Portraits“ – нова глава и уверена промяна в посоката за изпълнителката, която постигна невероятен успех след издаването на дебютния си албум – „Birdy“. Едва 26-годишна, Birdy се затвърди като един от водещите местни таланти в Обединеното кралство, нейните невероятни постижения към днешна дата включват 3 албума, влезли в топ 5, както и безброй платинени и златни дискове, с над 8 милиона продадени записа в световен мащаб.

birdy
Сподели
Свързани новини