Wishlist
Adam Port, Stryv, Keinemusik
Adam Port, Stryv, Keinemusik
Move (ft. Orso & Malachiii)
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Бездомен ли е синът на Madonna?

Бездомен ли е синът на Madonna?

23 Юли 2024
Бездомен ли е синът на Madonna?

18-годишният осиновен син на Madonna, даде обяснение на притеснените фенове на певицата.

David Banda предизвика тревога през уикенда, когато направи коментари по време на живо излъчване в Instagram, когато намекна, че е бездомен и не може да си позволи да се храни сам.

Но сега той увери феновете си, че е добре, заявявайки в изявление, споделено чрез Instagram в понеделник:

„ДО ВСИЧКИ ЗАИНТЕРЕСОВАНИ. Майка ми много ме подкрепя. Тя винаги ме е подкрепяла. Много съм щастлив и не живея на улицата, гладувайки! Моля, спрете да се тревожите, всичко е наред."

В събота David притесни феновете на певицата, коментирайки живота си в Бронкс с неговата приятелка, 21-годишната моделка Maria Atuesta.

Тогава той каза:

"Страхотно преживяване е в девет часа вечерта да си гладен и да осъзнаеш, че нямаш достатъчно пари и да търсиш огризки. Забавно е да си млад."

Коментарите му провокираха спекулации относно условията му на живот, като мнозина се опасяваха, че е обеднял, въпреки че състоянието на майка му се оценява на 850 милиона долара (657 милиона паунда), а баща му Guy Ritchie - на 150 милиона долара (116 милиона паунда).

Съобщава се, че David изкарва прехраната си като инструктор по китара, като популяризира уроци чрез социалните мрежи на цена от $200 (£154) за един час сесия.

madonna Мадона david banda Дейвид Банда
Сподели
Свързани новини