Wishlist
Начало / Новини / Защо Madonna разреши „Like a Prayer“ да влезе в "Deadpool & Wolverine"?

Защо Madonna разреши „Like a Prayer“ да влезе в "Deadpool & Wolverine"?

21 Юли 2024
Защо Madonna разреши „Like a Prayer“ да влезе в "Deadpool & Wolverine"?

Изглежда, че Madonna може да намери пътя си към кинематографичната вселена на Marvel като режисьор.

След като се свързва с кралицата на поп музиката за разрешение да използва нейния сингъл от 1989 г. „Like a Prayer“ в "Deadpool & Wolverine", Ryan Reynolds разкри, че тя е „дала страхотен съвет“ за филма, които бързо се озовават във финалната версия.

„Нека започнем с факта, че Madonna лицензира песента (за ползване), особено като се има предвид, че тази песен не е лицензирана. Така че беше голяма работа да я поискаме и със сигурност по-голяма работа да я използваме… Отидохме, срещнахме се с нея и ѝ показахме как ще се използва, къде и защо“.

Режисьорът Shawn Levy призна, че са се чувствали сякаш се срещат с "кралска особа", а Reynolds каза, че срещата е била „едно от най-големите вълнения в живота ми“.

„И тя даде страхотни идеи. Господи, тя гледаше и, не се шегувам, каза: „Трябва да направите това, това и това в този момент“. И по дяволите, всичко беше точно на място и беше напълно права”, споделя Reynolds. 

Madonna е режисирала вече филмите "Filth and Wisdom" (2008) и "W.E." (2011), като за последния спечели с песента си „Masterpiece“ "Златен глобус" за най-добра оригинална песен към филм.

Levy обясни, че синът на Madonna „е голям фен на Deadpool и тя спомена, че това определено е предимство“ при осигуряването на нейната песен за филма, чиято премиера е на 26 юли по кината.

Третото заглавие от поредицата, "Deadpool & Wolverine", обединява отново едноименните герои на Marvel за първи път след "X-Men Origins: Wolverine" от 2009 г. 

The Voice – We Love Music!    

madonna like a prayer deadpool & wolverine ryan reynolds
Сподели
Свързани новини