Wishlist
Начало / Новини / Beyoncé обяви своя начин да помогне в кризата с COVID-1

Beyoncé обяви своя начин да помогне в кризата с COVID-1

24 Април 2020
Beyoncé обяви своя начин да помогне в кризата с COVID-1

Beyoncé обяви своя начин да помогне в кризата с COVID-19.

Изпълнителката на "Formation" публикува в сайта си съобщение, в което тя споделя, че е много притеснена от големия брой на психологическия и здравословния товар, който понасят работниците на първа линия по време на пандемията от коронавирус. Тя набляга и на това, че по-голямата част от изложените на риск работници в големите градове са афроамериканци.  

За да облекчат ситуацията, фондацията на Beyoncé "BeyGOOD" и основателят на Twitter Jack Dorsey чрез неговия фонд "Start Small" ще дадат 6 милиона долара на различни организации. Те ще бъдат използвани за медицински грижи, тестване за заболяването, хранителни продукти и доставка на храни за нуждаещи се, по време на пандемията и след нея. С различни организации за психологическа подкрепа ще си партнират, за да предлагат помощ на хора, нуждаещи се от подкрепа в Хюстън, Ню Йорк, Ню Орлианс и Детройт.

Кампанията на Dorsey #startsmall неотдавна си партнира и с фондацията на Rihanna "Clara Lionel" и тази на Jay-Z - "Shawn Carter Foundation", за да предоставят заедно 6,2 милиона долара за борбата с COVID-19.

Преди настоящото дарение, Beyoncé се появи в благотворителната музикална инициатива "Disney Family Singalong", която помогна на американска хранителна банка. Там тя изпълни “When You Wish Upon a Star” и я посвети на медицинските работници. След това участва и в концерта "Един свят: Заедно вкъщи", организиран от Световната здравна организация и Global Citizen с помощта на Lady Gaga.






Снимка: www.beyonce.com & Instagram - @beyonce







обяви beyoncé своя начин помогне кризата covid-1
Сподели
Свързани новини