Wishlist
Начало / Новини / Benson Boone се завръща със завладяващия си нов сингъл "Slow It Down"

Benson Boone се завръща със завладяващия си нов сингъл "Slow It Down"

22 Март 2024
Benson Boone се завръща със завладяващия си нов сингъл "Slow It Down"

Глобалната поп сензация Benson Boone се завръща със завладяващия си нов сингъл „Slow It Down“. Емоционалният сингъл, със съпровод на пиано, идва преди дългоочаквания дебютен албум на пробивната звезда „Fireworks & Rollerblades“, който излиза на 5 април. 
 
„Slow It Down“ следва успешния платинен хит на Boone „Beautiful Things“, който бързо се изстреля до върха на класациите. В допълнение към достигането до #3 в класацията Billboard Hot 100, песента претендира за #1 място в Billboard Global Charts за четири седмици подред и е натрупала над 600 милиона слушания до момента. Този хит сингъл, заедно с миналите хитове "Ghost Town" и "In the Stars" ще бъдат представени на “Fireworks & Rollerblades”.

Северноамериканският етап от напълно разпродаденото турне на Boone започва с двa концерта в Чикаго на 2 и 3 април, със спирки в Бруклин, Атланта, Лос Анджелис и други, преди да приключи във Ванкувър на 4 май. На 21 май, певецът и автор на песни ще прави обиколка из Обединеното кралство и Европа, започвайки от Лондон и завършвайки в Хелзинки на 11 юни. През септември той ще завърши турнето си в Австралия и Нова Зеландия. 

"Beautiful Things" и предстоящото му турне продължават тенденцията на големи постижения за Boone. По-рано тази година iHeartRadio го обяви за изпълнител на ръба, а миналата година беше обявен за пробив в музиката на Amazon и за Global PUSH Artist for October на MTV. Междувременно неговият миниалбум „PULSE“ генерира десетки милиони стриймвания за песни “What Was” “Little Runaway” и “Sugar Sweet”.Той беше хедлайнер на разпродадено турне в Северна Америка

Миниалбумът „PULSE“ беше предшестван от неговата пиано балада „Before You“ от 2022 г. и миниалбума „Walk Me Home…“, който включва хитове като пробивния му сингъл „GHOST TOWN“, който стана първият запис на Boone в Billboard Hot 100 и достигна Топ 25, както в класацията Топ 40, така и Hot AC radio. Той също така стана първият му златно сертифициран запис, последван от „In The Stars“, който сега е платинено сертифициран.

The Voice - We Love Music!    

benson boone slow it down
Сподели
Свързани новини