Wishlist
Начало / Новини / Apple представят утре новият Apple Watch, iPad и..?

Apple представят утре новият Apple Watch, iPad и..?

14 Септември 2020
Apple представят утре новият Apple Watch, iPad и..?

Първото голямо есенно събитие на Apple ще се случи утре, 15 септември, но може да е много по-различно от предишните септемврийски събития.

Изглежда няма да има нови iPhone. Обикновено септемврийските събития на Apple отбелязват пристигането на най-новите и най-добрите смартфони на Apple, но не очаквайте да ги видите във вторник. И Apple вече каза, че новите iPhone няма да се продават по обичайния им срок от края на септември.

Това обаче не означава, че няма някои интересни неща, които да очакваме с нетърпение, тъй като слуховете на Apple са налице както винаги. Прозвището „Времето лети“ подсказва, че ще видим поне часовници на Apple. И поради ограниченията със събирането на хора въз основа на  COVID-19, изглежда, че събитието във вторник ще бъде поредната лъскаво продуцирана видеопрезентация, подобна на тази, която Apple направи през юни на Световната конференция за разработчици.

APPLE WATCH SERIES 6

Няма много слухове за следващия водещ Apple Watch, но в допълнение към това име „Времето лети“, имаме още един силен намек, че може да дебютира нов Apple Watch. Разработчикът Гилерме Рамбо откри, че метаданните за страницата в YouTube за събитието съдържат фразата „Серия 6“, което изглежда намеква, че можем да очакваме да видим наследник на Apple Watch Series 5.

IPAD Air

IPad Air може да получи нов дизайн с екран от край до край като iPad Pros, съобщава Bloomberg. Това би било значителна промяна в дизайна спрямо сегашния Air, който в момента е с дебели горни и долни рамки, и бутон за Touch ID.

Предполага се, че Touch ID се е преместил върху бутона за захранване в горната част на iPad Air. Ако това е вярно, новият таблет ще бъде iPad с биометрични данни, вградени в бутона за захранване.

Изглежда, че iPad Air може да приеме навигационната система, базирана на жестове на iPad Pro. Също така се очаква да има Smart Connector на гърба на iPad Air, като този на iPad Pro, така че може би ще може да се свърже с аксесоари, предназначени за 11-инчовия iPad Pro.

Сегашното поколение iPad Air започва от $ 499, но не е ясно дали Apple планира да запази iPad Air на същата цена.

ВЪЗМОЖНО Е ПУСКАНЕТО НА iOS 14 iPADOS 14

Apple обикновено пуска най-новата си версия на iOS заедно с iPhone през септември, но тъй като не очакваме нови телефони на събитието, е трудно да се предскаже какви точно са плановете на Apple за пускане на iOS 14. Актуализацията е настроена да донесе нов екран с приспособления, преработен интерфейс на Siri, широкосистемна картина в картина, възможност за задаване на приложения за имейл и браузър по подразбиране и др. iPadOS 14 ще получи някои от тези актуализации, както и подобрено разпознаване на почерк и възстановено търсене. Пристигането на слуховете за новия iPad Air може да означава, че Apple ще обяви и пускането на iOS 14 и iPadOS 14 за всички, но ще трябва да изчакаме и да видим.

Снимка: Instagram



новият утре представят apple watch ipad
Сподели
Свързани новини