Wishlist
Начало / Новини / ALOK & JOHN MARTIN ОБЕДИНЯВАТ СИЛИ ЗА ‘WHEREVER YOU GO’

ALOK & JOHN MARTIN ОБЕДИНЯВАТ СИЛИ ЗА ‘WHEREVER YOU GO’

08 Ноември 2021
ALOK & JOHN MARTIN ОБЕДИНЯВАТ СИЛИ ЗА ‘WHEREVER YOU GO’

Статусът на ALOK като най-голям бразилски артист продължава да изпъква. 

От изгряващата му позиция в DJ Mag Top 100 на #4 за 2021, над 20 милиона месечни глобални слушатели и колаборация със супер звездата  John Legend и др., ALOK наскоро бе част и от революционните серии Global Citizen Live със световни изпълнения от имена като Billie Eilish, BTS и Elton John. С лайвстрийм и блестящи кинематични ефекти от Амазония, редом до местните племена в подкрепа на бедността и климатичните промени, беше и той. Сега той обединява сили с John Martin за ‘Wherever You Go’!

John не е непознат на сцената, той е хипнотизирал аудитории с омагьосващо звучене още откакто проби  преди десетилетие със съвметно писани и вокални отличия със Swedish House Mafia (‘Save The World’/ ‘Don’t You Worry Child’), Avicii (‘Fade Into Darkness’), Martin Garrix (‘Now That I’ve Found You’ / ‘Higher Ground’) и още! Сега той носи стилните си умения към следващото много важно издание от лейбъла на  ALOK, Controversia, ‘Wherever You Go’, сингъл с денс звучене, подходящ за радиото, който ще остави феновете сияещи от наслада.

За колаборацията ALOK казва: “Страхотно е, че John успя да се включи в трака, продукцията е нещо, което искам да издам от известно време, а това, че той издига песента с невероятния си глас, разпознаваем от много от нас на сцената, означава, че успяхме да направим нещо наистина уникално със стила на всеки от нас. Вълнувам се, че го издаваме чрез Controversia и носим слънчева светлина и емоция в есенните месеци!“. 

John Martin отбеляза: “Като почитатели на работата му, беше чест и вълнение, когато Alok се свърза с нас и поиска да допринесем към трака, по който работи. Много сме щастливи да бъдем част от звездния бразилско-шведски екип!“. 

you сили martin john обединяват alok wherever
Сподели
Свързани новини