Wishlist
Начало / Новини / Gromee и Olivia Addams обединяват сили за "Broken"

Gromee и Olivia Addams обединяват сили за "Broken"

20 Ноември 2021
Gromee и Olivia Addams обединяват сили за "Broken"

Gromee, водещ полски DJ и продуцент, известен като „машина за създаване на хитове“, многократно е завладявал класациите с песни като „One Last Time (feat. Jasper Jenset)“ или „Cool Me Down“ с INNA, a сега се завръща с ново танцово парче! Сингълът "Broken" е колаборация с Olivia Addams, изгряваща звезда от Румъния, най-известна с песента "Stranger", която достига #1 в официалната еърплей класация на Полша.

Gromee: "Обичам музиката и работя с хора, които я създават със страст и в най-добрата форма на себеизразяване. Несъмнено Olivia Addams принадлежи към тази малка група хора. Първият път, когато чух гласа ѝ, вече знаех, че трябва да направя песен с нея. Преди време се срещнахме за първи път в Полша и заедно стигнахме до извода, че трябва да създадем нещо заедно. След срещата ни всичко се случи много бързо. Песента е записана дистанционно – Olivia го направи в Румъния, а аз го направих в Полша. За щастие в последния етап от създаването на сингъла пътищата ни се пресекоха и се срещнахме в Румъния на снимачната площадка на видеото към „Broken“. Беше страхотно време и обещах на румънския отбор, че ще се върна скоро."

Olivia споделя: "За мен "Broken" е песен за надеждата и любовта. В този конкретен ред! Става дума за любов между двама души, където съдбата никога не е била благосклонна. Въпреки това, дълбоко в сърцата си, те знаеха, че връзката им е достатъчно силна, за да спечелят тази битка за любов. Въпреки че се опитаха да се разделят, те най-накрая осъзнаха, че се чувстват изгубени и сами един без друг. Любовта винаги трябва да побеждава. Мат! За мен беше голямо удоволствие и чест да работя с Gromee. Той е много мил и професионален художник. Толкова съм благодарен и не мога да повярвам какво създадохме заедно. Прекарахме супер забавно на снимачната площадка. Напълно съм развълнуван от крайния резултат и се надявам, че и вие ще почувствате същото!"


„Broken“ е с всички характеристики на атмосферата на Gromee, закръглен от безпогрешния вокал на Olivia, със сигурност ще привлече вниманието. Уникален денс звук и лирично послание създадоха денс хит, който ще раздвижи всички ни.

Gromee е наричан „машината за създаване на хитове“ в музикалния свят, има 10 платинени сингъла в Полша и музиката му е стриймвана над 92 милиона пъти в Spotify и над 162 милиона пъти в YouTube. Той редовно работи с изгряващи международни изпълнители (INNA, Jesper Jenset, Asdis), като прави разбиващи радиофонични хитове с тях, в съответствие с настоящите музикални тенденции и влияния. Той е оглавявал престижни фестивали и е споделял сцената с Mariah Carey, David Guetta и Elton John. Всяка негова песен попада в Top Airplay Chart Полша, а няколко от тях станаха популярни в други страни. Gromee беше и от съдиите в популярно телевизионно шоу в Полша „Your FaceSounds Familiar“.

Olivia Addams е най-свежото име в румънската музика, певица и автор на песни, тя има впечатляващо портфолио. През първата година от кариерата си тя издава песни с няколко специалности, докато е автор на песни за големи изпълнители от Румъния. С източноевропейска атмосфера и скандинавски глас, вокалите на Olivia се смесват в уникален звук, който успя да привлече много внимание. Най-популярният ѝ сингъл Stranger се завъртя в няколко държави, като се похвали с масово пускане в Полша и Румъния. Нещо повече, истинската, жизнена личност на Olivia накара феновете навсякъде да се влюбят дълбоко в нея, тъй като тя разрасна общността си (еднорози, както ги нарича) до огромен брой за по-малко от една година. Младата, обещаваща Olivia Addams определено е тази, за която ще чувате много повече в бъдеще. Останете на линия!

olivia сили gromee обединяват broken addams
Сподели
Свързани новини