Wishlist
Начало / Новини / David Guetta и Akon обединиха сили с Master KG за "Shine Your Light"

David Guetta и Akon обединиха сили с Master KG за "Shine Your Light"

31 Май 2021
David Guetta и Akon обединиха сили с Master KG за "Shine Your Light"

Master KG обедини сили с David Guetta и Akon за новия сингъл "Shine Your Light" - приятна комбинация от ободряващ тексттемпераментни афро-хаус ритми и слънчево настроение, които направиха песента "Jerusalema" от 2020 г. тотален хит


"Shine Your Light" не е първата песен, пo която David Guetta и Akon работят заедно, други техни проекти са "Sexy Chick" от 2009г. , "Crank It Up" от 2011г. и "Play Hard" от 2013г. 


"Развълнуван и благословен съм да си партнирам, не с една, а с две легенди - David Guetta и Akon. Тази песен е специална за мен, защото обединява различни музикални стилове и разпространява положително послание." - сподели Master KG.

DJ Guetta добави: "Радвам се, че имах възможността да си сътруднича с Master KG и съм безкрайно доволен, че отново се захващам за работа с моя дългогодишен приятел Akon.Надявам се, че „Shine Your Light“ ще донесе радост на слушателите по целия свят, когато отново се съберем заедно на дансинга." 

Миналият месец Akon обяви, че планира да построи още един град на бъдещето в Африка, докато първият му все още е в процес.

През последните няколко години певецът беше зает със създаването на град в родната си страна Сенегал, за който си осигури 6 милиарда долара (4.3 милиарда паунда) финансиране.

Чуйте новата песен тук:



Снимка: Instagram @masterkgsa

david guetta akon обединиха сили master shine your light
Сподели
Свързани новини