Wishlist
Mahmut Orhan ft. Sena Şener
Mahmut Orhan ft. Sena Şener
Feel
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / 5GANG разбиха румънския бокс офис с „5GANG: Un altfel de Crăciun“

5GANG разбиха румънския бокс офис с „5GANG: Un altfel de Crăciun“

31 Декември 2019
5GANG разбиха румънския бокс офис с „5GANG: Un altfel de Crăciun“

Румънските тийн идоли 5GANG поставиха рекорд в историята на румънското кино. Преди седмица те пуснаха в кината „5GANG: Un altfel de Crăciun“ (бел. ред.: в превод "5Gang: Една различна Коледа"), който се превърна в най-продаваната румънска кинопродукция след 1989 година. Лентата излезе на 27 декември и е гледана от над 146 785 зрители, което донесе приходи от над 2 831 396 леи (около 1,5 млн. лева) и го изкачи до №1 в румънския бокс офис, съобщава EuropaFM Romania.


Успехите на младите влогъри и изпълнители вече не е само в интернет и в музикалните медии, но и в кината. Филмът им направи първоначален рекорд още с пускането в продажба на билетите. 10 000 билета са били продадени още преди премиерната дата на продукцията. В първите дни след официалната поява на лентата, тя направи опашки пред киносалоните от фенове, които искат да изгледат „5GANG: Un altfel de Crăciun“. 


Selly, който е главен герой във филма, благодари на всички, които дадоха шанс на коледния филм след старта му. „За нас беше неочаквано да достигнем и този рекорд. Всичко, което целяхме с този филм, е да изпълним една мечта и да разкажем историята за себе си и приятелството ни. Този резултат доказва за пореден път, че ние сме лицa не само онлайн, но и офлайн, с огромна общност и много участващи в това, което правим. Благодаря на екипа и на всички, които са отделили от времето си, за да видят „5GANG: Un altfel de Crăciun“ (бел. ред.: в превод "5Gang: Една различна Коледа"). Това е проект, в който инвестирахме не само време, но емоции и чувства. Фактът, че толкова много хора дойдоха да го гледат, ни прави много щастливи и ни мотивира да работим по-усилено и да правим по-големи неща през 2020 г.“, сподели Selly, допълват още от EuropaFM Romania.


5GANG са много добре познати и обичани в България, благодарение на ефира на радио и телевизия The Voice с хита си "SOS". Той се изкачи за няколко дни до №1 в TOP 10, за който гласуват нашите фенове. Освен това сме пускали и хитовете им "TANK" и "VIP". Последният проект на 5GANG е със заглавие "HOCUS POCUS" и ден след добавянето му като ново предложение го изкачихте до №1 в TOP 10. Къде се намира в момента може да видиш в секция "Класации" и да гласуваш за него.


Припомняме, че 5GANG взеха Biggest Audience Award от The Artist Awards 2019 в Крайова, Румъния, по-рано тази година. Selly пък грабна призовете за Entertainment Award (offered by YouTube) и YouTube Creator of the Year.


Снимка: Instagram/5GANG

5gang разбиха румънския бокс офис altfel crăciun
Сподели
Свързани новини