Wishlist
Rihanna
Rihanna
Diamonds (Dave Aude 100 Remix)
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Втори май беше обявен за ден на Megan Thee Stallion

Втори май беше обявен за ден на Megan Thee Stallion

02 Май 2022
Втори май беше обявен за ден на Megan Thee Stallion

Втори май беше официално обявен за ден на Megan Thee Stallion в град Хюстън, където е отраснала рапърката.

Кметът Sylvester Turner, заедно с членове на общинския съвет удостои Megan на церемония, на която отпразнува нейните филантропски постижения.

През 2021 г. певицата стартира фондацията "Pete and Thomas", в чест на своите родители. Фондацията се фокусира върху образователни, здравни и жилищни нужди в Хюстън, както и на други места.

"Megan Thee Stallion има изключителна кариера, но ние искахме да я почетем за това, което прави извън сцената - да помага на хората в затруднено положение", каза кметът на града.

"Тя помогна на хората след бурята през зимата на 2021 г., помагаше по време на пандемията, както и на тези, които се борят с бездомността. Очаквам с нетърпение да я видя как израства като изпълнител и хуманист."

Втори май е важна дата за Megan, тъй като майка ѝ и баба ѝ са родени на тази дата. По време на речта си тя благодари и на двете, казвайки, че са ѝ помогнали да стане жената, която е днес.

След церемонията, Megan сподели снимки от събитието в Instagram профила си и добави, че планира да продължи да помага на града.

A post shared by Megan Thee Stallion (@theestallion)

View this post on Instagram
май ден megan thee stallion втори беше обявен
Сподели
Свързани новини