Wishlist
Ofenbach ft. Norma Jean Martine
Ofenbach ft. Norma Jean Martine
Overdrive
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Jennifer Lopez празнува годишнината от сватбата си с мениджъра си

Jennifer Lopez празнува годишнината от сватбата си с мениджъра си

17 Юли 2024
Jennifer Lopez празнува годишнината от сватбата си с мениджъра си

Jennifer Lopez  прекара втората си годишнина от сватбата отделно от съпруга си Ben Affleck.

Певицата беше видяна да шофира из Хамптън с дългогодишния си мениджър Бени Медина, вместо със съпруга си. 54-годишната Jennifer беше пътник в ретро кабриолета Mercedes-Benz, докато двамата обикаляха из луксозния квартал.

Междувременно 51-годишният Ben все още беше в Лос Анджелис по работа и беше видян да пристига в офиса си, облечен в сив костюм. Във вторник той бе засечен за пореден път без брачната си халка.

Прекарването на деня отделно допълнително подхранва слуховете, че звездната двойка има семейни проблеми.

Двойката не е била виждана публично заедно от месец. Те прекараха уикенда на Четвърти юли отделно, тъй като Jennifer празнува в Хамптън със семейството и приятелите си, докато Ben остана в Лос Анджелис.

Jennifer обаче беше видяна с доведената си дъщеря Violet Affleck миналия уикенд. Певицата на "Let's Get Loud" беше видяна да прегръща 18-годишното момиче в ресторант и те също прекараха време заедно на изложението за антики и дизайн в Ийст Хамптън.

Източници твърдят пред Page Six, че бракът на двойката е приключил още през март месец, но слуховете за разрив между двамата започнаха през май, след като Jennifer се появи на Met Ball без съпруга си.

Двамата наскоро пуснаха на пазара имението си в Бевърли Хилс за 68 милиона долара. 

Двойката се ожени на 16 юли 2022 г. в Little White Wedding Chapel в Лас Вегас. На следващия месец те имаха по-голяма церемония в Джорджия, на която си казаха обети пред своите приятели и семейство.

 The Voice – We Love Music!     

раздяла годишнина jennifer lopez ben affleck
Сподели
Свързани новини