Wishlist
The Kid Laroi, Justin Bieber
The Kid Laroi, Justin Bieber
Stay
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Кой е Benson Boone?

Кой е Benson Boone?

24 Февруари 2022
Кой е Benson Boone?

Пробивната американска поп звезда Benson Boone издаде втория си самостоятелен сингъл -“ROOM FOR 2”. Продължение на дебютния му сингъл “GHOST TOWN”, който представи на живо в The Ellen DeGeneres Show наскоро.

Вдъхновен от токсичната връзка на приятел, сингълът “GHOST TOWN” се превърна в стрийминг феномен. Песента влезе в класациите на страни като Австралия, Канада, Дания, Обединено кралство, Швеция и Норвегия, където стигна #1. В Щатите влезе в Billboard Hot 100 и в момента се дори се изкачва по радио класациите.
Но кой е Benson Boone всъщност?
Родом от Монро, Вашингтон, на 19 години е, от така наречените TikTok звезди (с над 2 милиона последователи в платформата). Участва в American Idol, на прослушването споделя с уважаемото жури, че е започнал да се занимава с музика от година (когато е бил на 18) и че дори не е подозирал, че може да пее до преди това. Katy Perry реагира доста изненадано, а след изпълнението му казва, че ако повярва в себе си може дори да спечели състезанието, не го прави, но с подкрепата и напътствията на Dan Reynolds - вокалистът на Imagine Dragons, Boone подписва със звукозаписна компания.
За втората си песен, която е доста по-романтична, отколкото сърцераздирателна, коментира: Пиша толкова много тъжни песни за преживявания, които съм имал, но срещнах момиче, което е различно от всеки, който съм срещал, тя ме кара да се чувствам сякаш мога да направя всичко за нея."
Младият артист доказва, че е готов да надгражда набраната инерция и да стигне до сърцата на още повече слушатели.

PRESAVE NOW!! THE SOONER YOU PRESAVE THE SOONER IT COMES OUT (link in bio)

@bensonboone♬ ROOM FOR 2 - Benson
кой benson boone
Сподели
Свързани новини