Wishlist
Lady Gaga & Ariana Grande
Lady Gaga & Ariana Grande
Rain On Me
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Сладък месец с The Voice

Сладък месец с The Voice

31 Януари 2022
Сладък месец с The Voice

В месеца на любовта, ние от The Voice, те предизвикваме да ни кажеш кой е човекът, когото най-много обичаш. Намери ни във Facebook или Instagram (thevoiceradiotv), последвай ни и под публикацията за 14-ти февруари тагни своя човек. В деня на влюбените, 14 февруари, ще изтеглим двама от всички участвали, които ще спечелят ваучер за пазаруване на стойност 100 лв от Cleopatra.bg

Участвай тук:

A post shared by The Voice Radio & TV Bulgaria (@thevoiceradiotv)

View this post on Instagram


Пълните правила на играта чети тук.

Победители в играта: 

1. Петя Савова изтеглена на случаен принцип във Facebook;

2. Диана Драганова изтеглена на случаен принцип в Instagram;

Свети Валентин се отбелязва на 14 февруари в някои страни като Ден на любовта. На тази дата двойките изразяват любовта си един към друг, като си изпращат поздравителни картички и подаръци с формата на сърце. Традиционно се празнува в англоговорящите страни (Valentine's Day) и някои страни от Южна Америка (като „Празник на любовта и приятелството“). След 90-те години на 20 век добива известност и на други места (предимно в Третия свят), основно от рекламни кампании на производители на цветя и сладкарски продукти.

Името на празника идва от християнски мъченик, наречен Валентин, живял през 3 век. Първоначално стар римокатолически празник, той започва да се свързва с романтичната любов през Средновековието.

На този ден още през 14 век в Англия започва да става традиция да се разменят любовни послания под формата на т.нар. валентинки. 

the voice месец сладък
Сподели
Свързани новини