Wishlist
Начало / Новини / MADONNA ПУСНА MADAME X – MUSIC FROM THE THEATER XPERIENCE

MADONNA ПУСНА MADAME X – MUSIC FROM THE THEATER XPERIENCE

11 Октомври 2021
MADONNA ПУСНА MADAME X – MUSIC FROM THE THEATER XPERIENCE

Концептуалният филм към утвърденото турне на Madonna, Madame X Tour, дебютира в Щатите, Латинска Америка, Австралия, Скандинавия и Канада, ексклузивно по Paramount+, стрийминг услуга от ViacomCBS. Феновете извън тези пазари могат да гледат документалния филм по MTV. За да съвпадне с дебюта му, Warner Records пуснаха дигитален саундтрак, който показва 20 силни изпълнения на живо, които засягат различна ера от богатата кариера на Madonna, включително деветия й #1 албум Madame X. MADAME X – MUSIC FROM THE THEATER XPERIENCE (LIVE) е наличен у нас във всички дигитални и стрийминг платформи ТУК чрез Орфей Мюзик / Warner Records.

Концептуалният филм и придружаващ саундтрак са записани през 2020 в Лисабон, Португалия по време на Madame X Tour. Това е първият път, в който Madonna изпълнява на живо на по-малки локации след Virgin Tour през 1985. Турнето през 2008, Sticky & Sweet Tour, продължава да държи рекорда за турнето с най-високи продажби от жена артист някога.

MADAME X е режисиран от Ricardo Gomes и SKNX. Той улавя изключителните и възхитителни изпълнения от турнето, посрещнати в напълно разпродадени локации по света. Безпрецедентното интимно стрийминг изживяване отвежда зрителя на пътуване, въздействащо и дръзко като безстрашната персона на Madonna, Madame X, таен агент, пътуващ по света, сменящ идентичности, борещ се за свобода и светлина на тъмни места. На сцената по време на продукцията Madonna е придружена от състав от близо 50 изпълнители, включително собствените й деца, музиканти и световни танцьори, редом до изцяло женския Orquestra Batukadeiras.

пусна the music from madonna madame theater xperience
Сподели
Свързани новини