Wishlist
Lady Gaga, Burno Mars
Lady Gaga, Burno Mars
Die With A Smile
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Donald Glover обясни защо оттегля прозвището Childish Gambino

Donald Glover обясни защо оттегля прозвището Childish Gambino

18 Юли 2024
Donald Glover обясни защо оттегля прозвището Childish Gambino

Donald Glover сподели защо оттегля прозвището Childish Gambino.

Утре, 13 юли, той ще издаде "Bando Stone & The New World" - финалният албум под прозвището му Childish Gambino.

Албумът "Bando Stone & The New World" ще служи и като официален саундтрак за нов филм със същото име. Donald Glover разкри трейлъра за филма наскоро, въпреки че премиерната дата все още не е ясна.

Говорейки пред New York Times, Glover говори за сбогуването си с Gambino. Докато записвал албума, Glover стига до заключението:

"И просто си помислих, че съм готов с това. Това не е удовлетворяващо. И просто почувствах, че вече няма нужда повече да работя в тази посока."

Но това не е единствената причина. Той сподели, че работейки по албума – и по филма Bando Stone – е бил изправен пред няколко въпроса за това на кои области от живота си трябва да посвети енергията си. След смъртта на баща си и раждането на няколко деца, Glover сега иска да се съсредоточи върху семейството си, освен върху актьорската си кариера и продуцентската си компания Gilga.

Той също така каза пред New York Times, че други фактори, включително „продължаващият спад в потреблението на албуми“ и „смущенията в бизнеса с турнета“, са повлияли на решението му да пенсионира Childish Gambino. Освен това вече не се интересува от преследване на успех в класациите.

„Успехът за мен е, честно казано, възможността да издам мащабен албум, който бих слушал“, каза той. „За този албум наистина исках да мога да свиря в големи зали и да имам големи песни, които да изпълват тези зали, така че хората да почувстват чувство за сплотеност.“

Съвсем наскоро Glover сподели нов сингъл с Jorja Smith и Amaarae, наречен „In The Night“. Това е второто парче от албума „Bando Stone“ и следва „Lithonia“, което пристигна по-рано този месец.

 The Voice – We Love Music!    

donald glover childish gambino bando stone & the new world
Сподели
Свързани новини