Wishlist
Начало / Новини / Zayn издаде четвъртия си албум, "Room Under the Stairs"

Zayn издаде четвъртия си албум, "Room Under the Stairs"

20 Май 2024
Zayn издаде четвъртия си албум, "Room Under the Stairs"

Градът Брадфорд е много далеч от Нашвил, но не бихте си помислили така, слушайки четвъртия албум на Zayn Malik - "Room Under the Stairs". Проектът с 15 песни включва водещия сингъл „What I Am“, както и още парчета, сред които „Alienated“, „My Woman“, „Stardust“, „Something in the Water“, „Fuchsia Sea“ и други. "Room Under the Stairs" е първият самостоятелен проект на Zayn от 2021 г. насам, когато излезе "Nobody Is Listening". След като напусна One Direction през 2015 г., певецът стартира соловата си музикална кариера с Mind of Mine от 2016 г.

През последните 6 години Zayn създава "Room Under the Stairs" в домашното си студио в провинциална Пенсилвания. Албумът е най-личното му издание до момента, отразяващо мястото, на което се намира в живота си, като същевременно размишлява над спокойствието и растежа. Освен това, в него изпълнителят изследва ново звучене, опирайки се на своите вокали, живи инструменти и поетична лирика като автор на песни.

"Това е любимият ми албум, главно защото идва от място на чиста уязвимост. Исках всяка песен да се усеща така, сякаш просто аз седя до теб и ти разказвам какво чувствам, пея директно на теб. Работата с Dave Cobb е невероятно преживяване. Начинът, по който той издига музиката, е ненадминат, и свърши невероятна работа, като ми помогна да създам този запис. Надявам се, че ще успеем да отведем слушателите на магическо пътешествие, и че те ще се наслаждават докато го слушат толкова, колкото аз се наслаждавах да го създам. Живеех със собствените си мисли и това ме вдъхнови да пиша за това място и да го издам като цялостно произведение.“

"Room Under the Stairs" е копродуциран от Zayn заедно с 9-кратния носител на награда "Грами" продуцент Dave Cobb. Това e първият албум на Zayn с Mercury Records.

The Voice – We Love Music! 

нов албум zayn malik room under the stairs
Сподели
Свързани новини