Wishlist
Начало / Новини / Защо плаче Megan Thee Stallion?

Защо плаче Megan Thee Stallion?

30 Юли 2020
Защо плаче Megan Thee Stallion?

Megan Thee Stallion потвърди, че е претърпяла операция на двата крака след инцидент, в който бе ранена с куршум на парти в Hollywood Hills.

Според информацията, която имаме, рапърката е била боса когато са я простреляли, а след това Tory Lanez е бил арестуван за притежание на оръжие. Полицаи отвели звездата до болница, след като станало ясно, че тя ще има нужда от лекарска намеса. Сега пък разбираме, че всъщност нараняванията й са били доста по-сериозни от колкото мислехме.

Megan разказа за случая на феновете си в Instagram live chat, а по време на видеото очите й се напълниха със сълзи. "Бях простреляна в двата крака и се наложи операция, с която лекарите да отстранят куршумите. Беше много сташно, най-ужасното преживяване, което съм имала. Никак не е забавно."

Коментирайки някои от нападките по свой адрес, тя добави: "Не съм вдигнала ръце срещу никого. Не заслужавах да бъда простреляна. Не съм направила нищо, и слава Богу куршумите не засегнаха костите ми."Вижте тази публикация в Instagram.

Love y’all @savagexfenty @badgalriri ????

Публикация, споделена от Hot Girl Meg (@theestallion) на

megan thee stallion защо плаче
Сподели
Свързани новини