Wishlist
Начало / Новини / Tory Lanez заяви, че е осъден несправедливо и ще се бори, за да изчисти името си

Tory Lanez заяви, че е осъден несправедливо и ще се бори, за да изчисти името си

11 Август 2023
Tory Lanez заяви, че е осъден несправедливо и ще се бори, за да изчисти името си

Tory Lanez публикува изявление по повод присъдата, която получи заради стрелбата по Megan Thee Stallion.

Роденият в Канада рапър използва Instagram, за да се обърне към своите фенове и поддръжници. В изявлението си той твърди, че е осъден несправедливо и подчертава, че ще работи, за да изчисти името си.

„Никога не съм позволявал на труден момент да ме сплаши. Никога няма да позволя затворът да ме елиминира. Независимо от начина, по който се опитват да изопачат думите ми, винаги съм твърдял, че съм невинен и винаги ще го правя. Тази седмица в съда поех отговорност за всички вербални и интимни моменти, които споделих със замесените страни... Това е. По никакъв начин не съм се извинявал за обвиненията, по които съм несправедливо осъден. Моята позиция остава непроменена - отказвам да се извиня за нещо, което не съм направил", пише Lanez.

Във вторник съдия в Лос Анджелис прочете присъдата на рапъра по обвиненията, че е прострелял Megan - 10 години затвор. Той има 60 дни, за да обжалва определението.  

В изявлението си в Instagram Lanez изрази убеждението, че в крайна сметка ще бъде оневинен.

„Сблъсквал съм се с несгоди през целия си живот и всеки път, когато изглеждаше, че ще загубя, излизах на върха. Това не е нищо друго освен още един момент, в който съм опрян до стената и отказвам да спра да се боря, докато не изляза победител", казва още рапърът и добавя "Ще се видим скоро". 
 

megan thee stallion tory lanez
Сподели
Свързани новини