Wishlist
Начало / Новини / Защо Justin Bieber е получил емоционален срив?

Защо Justin Bieber е получил емоционален срив?

05 Май 2022
Защо Justin Bieber е получил емоционален срив?

Поп звездата Justin Bieber получил "емоционален срив", след като сключил брак с Hailey Bieber, защото осъзнал че бракът не решава проблемите му.

По време на интервю, хитмейкъра обясни, че е очаквал всичките му проблеми да се разрешат.

"Приключение е. Помня, че когато се ожених, малко се сринах емоционално, защото мислех, че бракът ще реши всичките ми проблеми, но това не се случи", признава той.

"На човек му се иска жена да му да направи нещо, което той не може, понякога е трудно да погледнеш в огледалото и да разбереш, че не си този, за който си се мислел. И това е в резултат от травма и житейски събития."

Изпълнителят излизаше с Hailey за кратко между декември 2015 и януари 2016. Двамата се събраха отново през юни 2018. По-късно се ожениха без да вдигат много шум, а през септември 2019 г. направиха огромна церемония.

В интервюто Justin сподели и религиозните си виждания и как религията е променила живота му.

"Чувствам се по-добре като знам, че Господ ми прощава и ме насочва в това приключение", казва той. "Гледан на Господ като на бог, който е любящ, внимателен, състрадателен и знае през какво минаваме и просто иска да сме по-добри версии на себе си. Тази гледна точка промени всичко за мен."


получил justin bieber защо емоционален срив
Сподели
Свързани новини