Wishlist
Calvin Harris & Rag'n'Bone Man
Calvin Harris & Rag'n'Bone Man
Lovers In a Past Life
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Justin Bieber сподели подробности за "Justice"

Justin Bieber сподели подробности за "Justice"

03 Март 2021
Justin Bieber сподели подробности за "Justice"

Предстоящият за издаване албум на Justin Bieber „Justice“ ще засегне темата за несправедливостта.

В петък (26 февруари) "Yummy" певецът обяви шестия си студиен албум в социалните мрежи. Заедно с дебюта на обложката на албума, която показва Bieber в тунел, държащ главата си с ръка, той написа няколко реда по повод несправедливостта, с която се сблъскват хората по света днес.

„Във време, когато има толкова много грешки на тази счупена планета, всички ние жадуваме за изцеление и справедливост за човечеството. При създаването на този албум целта ми бе да направя музика, която ще осигури комфорт, да създам песни, с които хората да могат да се свържат, да се сближат помежду си, за да се чувстват по-малко сами. Музиката е чудесен начин да си напомним един на друг, че не сме сами“.

Въпреки че част от новата му музика ще бъде вдъхновена от текущите събития, JB разбира, че не може да реши основния проблем с несправедливостта единствено чрез музика. "Но знам, че ако всички изпълним своята роля, като използваме талантите си, за да служим на тази планета и един на друг, ще сме толкова по-близо до обединението."

"Това съм аз, който изпълнява малка част. Моята част. Искам да продължа разговора за това какво е справедливостта, за да можем да продължим да се лекуваме", заключи той.



Албумът ще включва издадените по-рано сингли:  „Anyone", „Lonely“ и „Holy“, очакваме го да излезе на 19-ти март.

Същевременно Justin обяви следващия сингъл от албума - "Hold On" излиза този петък.




Снимка: Instagram @justinbieber






сподели justin bieber подробности justice
Сподели
Свързани новини