Wishlist
Начало / Новини / wrs с нов хит "No Weight". Очаквай интервю с него на 06 април само по The Voice

wrs с нов хит "No Weight". Очаквай интервю с него на 06 април само по The Voice

04 Април 2020
wrs с нов хит "No Weight". Очаквай интервю с него на 06 април само по The Voice

Румънският изпълнител с българска жилка wrs продължава по пътя на електро попа с новия си сингъл “no weight”, в който добавя техно хаус звучене. И двата проекта бяха излъчени първо в ефира на радио и телевизия The Voice. Специално за нас wrs даде видео интервю по Skype, в което ни разказа много интересни и любопитни неща за себе си, сподели ни откъде идва вдъхновението му за музика, как е стартирала музикалната му кариера. wrs разкри и какво прави вкъщи във времена, когато светът се бори с пандемията. Ексклузивно той ни пусна и кратък откъс от следващия му, трети, сингъл, който ще чуете за пръв път в нашия ефир.

Какво още си говорихме с wrs може да разбереш на 06 април от 19:00 часа в Your Voice с Dayana по The Voice TV. Няколко часа по-рано, в 11:00, в Morning Voice с Иво по радио The Voice ще излъчим откъс от разговора ни с изпълнителя. Повторението на Your Voice е във вторник от 13:00 часа.


Представете си, че сте на плажно парти, например в Тел Авив. Почти полунощ е, пълнолунието се отразява в морето, диджеят пресъздава картинката с бийтове, а синхронизираните силуети от цветните светлинки допълват пейзажа перфектно. Песента ми е за това, преминаване на гравитацията с музика. Надявам се ситуацията с вируса да свърши скоро, за да сбъдна фантазията си да слушам това парче на плажа.“, споделя wrs.

Това е вторият му трак, след успеха на “why”, който получи много позитивни реакции от специалисти в индустрията и слушатели, и бе включен в множество дигитални плейлисти и радиа. "why" се изкачи до номер едно в ежедневната ни класация TOP10 няколко дни след премиерата. Тя се задържа месеци наред и в нашите радио и тв Airpaly Chart-ове, както и в Dance класациите ни. 

#ОстаниВкъщи, #УчиНавреме, гледай и слушай радио и телевизия The Voice.


the voice нов хит април очаквай интервю само него wrs weight
Сподели
Свързани новини