Wishlist
Начало / Новини / wrs издаде "La Luna" - втори сингъл от "MANDALA" EP

wrs издаде "La Luna" - втори сингъл от "MANDALA" EP

10 Януари 2022
wrs издаде "La Luna" - втори сингъл от "MANDALA" EP

Преди дни wrs издаде втората песен от предстоящия си мини албум "MANDALA". Парчето се казва "La Luna" и носи екзотичното звучене на музикалната вселена на wrs. Първата песен на изпълнителя за тази година дава на феновете възможност да се докоснат до величината на бъдещите му проекти. В Instagram профила си той сподели, че тази песен е много лична, защото показва връзката му с луната и спокойствието, което тя му дава, когато има най-много нужда от него.

A post shared by wrs (@wrsandrei)

View this post on Instagram


Композицията на песента е плод на съвместната работа на wrs и Costel Dominteanu, който се е занимавал и с продукцията на проекта.

wrs е всестранно развит артист с уникална визия. Той самият е музикант, танцьор и режисьор на музикалните си видеа. Преди да започне да работи като изпълнител е бил back up танцьор на други артисти, както и телевизионни предавания. 

През 2015г. той е част от момчешката група SHOT - това е началото на кариерата му в музикалната индустрия. Две години по-късно wrs напуска групата и заминава за Лондон, където да усъвършенства музикалните си умения. През 2020г. подписва договор с Global Records. Някои от издадените му песни включват "Tsunami", "Amore", "why" и "la răsărit".

сингъл издаде втори wrs luna mandala
Сподели
Свързани новини