Wishlist
Damian Lazarus ft. The Ancient Moons
Damian Lazarus ft. The Ancient Moons
Sacred Dance Of The Demon (Gorgon City Remix)
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Ще издаде ли нов хит Ariana Grande?

Ще издаде ли нов хит Ariana Grande?

16 Септември 2020
Ще издаде ли нов хит Ariana Grande?

Ariana Grande сподели кратък клип в Instagram, в който за няколко секунди чуваме ангелския й глас, а само за 8 часа видеото събра над 5 милиона гледания.  

Още по-интересното е, че малко по-рано поп звездата качи в Twitter текст, който подозрително прилича на част от песен. В профила си в социалната мрежа тя написа: "know my love infinite nothing that i won’t do".

Последният албум на Ariana, "Thank U, Next", излезе през 2019г. През 2020г. тя ни зарадва с два дуета, които разбиха всички класации: Stuck With U с Justin Bieber и Rain On Me с Lady Gaga.

Междувременно, феновете все още очакват колаборацията й с Doja Cat. Преди време, самата Ariana написа:

"Обсебена съм в нея. Обичам я. По-рано тази година имах възможността да работя с нея по песен, която пазя за правилния момент. Обичам я толкова много. Обичам личността й. Обичам това, което тя дава на музикалната индустрия. Тя е глътка свеж въздух. Смятам, че е брилянтна и много талантлива. Също така тя продуцира и прави всичко сама. Обожавам това, фантастично е. Спомням си момента, в който написах песента и й я изпратих, а тя ми отговори: 'Жестока е. Под душа съм', а аз й казах да се изкъпе и после да ми се обади". 



Вижте тази публикация в Instagram.

brb

Публикация, споделена от Ariana Grande (@arianagrande) на

ariana grande нов хит издаде
Сподели
Свързани новини