Wishlist
Начало / Новини / Враждата между Drake и Kanye West

Враждата между Drake и Kanye West

09 Септември 2021
Враждата между Drake и Kanye West

Master P ,сподели че според него Drake и Kanye West трябва да бъдат държни по-отговорно от хората около тях.

Миналия месец двамата изпълнители възобновиха враждата си, която датира от 2009 г.

West изглежда реагира, като провокира Drake в общ чат и написа: „Живея за това. Цял живот съм бил прецакван от глупак като теб . Никога няма да се оправиш. Обещавам ти." По -късно West пусна домашния адрес на Drake в публикация в Instagram, преди бързо да го изтрие. След това Drake реагира, като изпусна неиздаден запис на Kanye с участието на Andre 3000.

Говорейки в ново интервю,Master P (истинско име Пърси Милър) обсъди влиянието, което враждата на двойката би могла да окаже на феновете им. „Не мисля, че те осъзнават, че имат всички тези фенове, които дори може да са луди и да вземат нещата в свои ръце. Трябва да внимаваме какво правим “, каза музикалният магнат на No Limit Records пред Allison Interviews.

„В света има много егоистични хора. Мисля, че когато сте на това ниво и печелите толкова пари, трябва да сме благодарни и да приемем това като благословия. "

„Мисля, че това са хората около тях. Трябва да имате хора, които да ви дават по-добри съвети, и да държите себе си отговорен “, каза той.

drake kanye west между враждата
Сподели
Свързани новини