Wishlist
Jax Jones, Zoe Wees
Jax Jones, Zoe Wees
Never Be Lonely
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Каква е новата кауза на Kanye West?

Каква е новата кауза на Kanye West?

02 Декември 2021
Каква е новата кауза на Kanye West?

Kanye West работи по план за подпомагане на бездомните хора в Лос Анджелис.

Според TMZ, рапърът е обединил усилията си с филантропски организации в опит да се справи с проблема в калифорнийския град. Говори се, че Kanye се е срещнал с преподобния Troy Vaughn, главен изпълнителен директор на благотворителната организация за бездомни LA Mission, за да очертае четири начина, по които може да помогне.

Kanye West иска да продължи да предоставя храна на бездомни хора, като си партнира с различни благотворителни организации в Лос Анджелис. Освен това той използва собствените си компании, за да осигури образование, работа и жилища на нуждаещите се.

Рапърът цели напълно да изкорени кризата с бездомните. Миналата седмица, той дари 1000 ястия на организацията LA Mission, чиято цел е да прекъсне цикъла на бездомността и бедността.

По време на президентската си кампания през ноември 2020 г. Kanye обеща да оправи проблема с бездомността и глада в САЩ.

Още през 2019 г. той създаде прототипи за жилищни проекти, за да облекчи проблема с бездомните в Лос Анджелис. Въпреки това, конструкциите бяха съборени, тъй като се твърдеше, че рапърът няма съответните разрешителни.

Миналата година West сподели плановете си за изграждане на еко-село и детско ранчо, използвайки същите конструкции.

kanye west каква новата кауза
Сподели
Свързани новини