Wishlist
Kygo, Zak Abel ft. Nile Rodgers
Kygo, Zak Abel ft. Nile Rodgers
For Life
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Вярва ли Demi Lovato във връзката си?

Вярва ли Demi Lovato във връзката си?

15 Септември 2020
Вярва ли Demi Lovato във връзката си?

Demi Lovato вярва във връзката си с Max Ehrich, защото двамата успешно са преминали през изолацията само седмица след началото на отношенията си. 

Певицата, която наскоро отбеляза 6 месеца с годеника си, разказа, че плановете й за 2020г. са били сериозно променени заради COVID-19. Въпреки това, късметът й се е усмихнал- в крайна сметка именно тази година тя срещна любовта в лицето на актьора от The Young and the Restless, и то само 7 дни преди началото на изолацията. 

Demi разказва: "Тази година трябваше да бъде моето завръщане, след като бях извън светлината на прожекторите за известно време. Нещата не се развиха по план, но както казах, всичко се случва в правилния момент. Господи, това даде възможност на моя годеник да се появи в живота ми. Имахме шанса да прекараме много време заедно, което нямаше да е възможно в нормални обстоятелства."

Demi сподели, че силната връзка, която те са изградили помежду си, е придвижила отношенията им на ниво, което е необяснимо за останалите. Певицата смята, че изолацията е предизвикателство, което или заздравява или съсипва връзката на една двойка. Точно заради това тя е толкова благодарна, че двамата са преминали през нея успешно. "Аз съм наистина, наистина благословена. Имам огромен късмет и всеки ден благодаря за това".

Demi направи връзката си публично достояние през месец март и се сгоди за Max Ehrich през месец юли.



Снимка: Instagram - @ddlovato




във demi lovato връзката вярва
Сподели
Свързани новини