Wishlist
Начало / Новини / VICTORIA с поглед към 2020 - Евровизия, нова музика и повече време със семейството

VICTORIA с поглед към 2020 - Евровизия, нова музика и повече време със семейството

01 Януари 2020
VICTORIA с поглед към 2020 - Евровизия, нова музика и повече време със семейството

В навечерието на 2020-та певицата VICTORIA, която ще представи България на Евровизия 2020 в Ротердам, направи своята равносметка за изминалата година 2019-а и сподели със своите последователи в социалните мрежи своите най-големи цели за предстоящата година. Амбициозната млада изпълнителка посочва като свои най-големи цели да представи достойно България на Евровизия през месец май, да завърши своя първи самостоятелен албум / EP и да отдели повече време за семейството си.


VICTORIA написа в своите Facebook страница и Instagram профил:


Честита Нова Година! Преди няколко дни намерих стария си тефтер, в който на 1.01.2019 бях записала какво искам да ми се случи през 2019-а. Оказва се, че да представя България на Евровизия е била една от мечтите и целите ми! Освен това си бях пожелала да напиша своята първа песен, да започна да работя по мой самостоятелен албум и да записвам в Америка! Тази година реших да споделя тук с вас моите 5 пожелания и цели за следващите 366 дни. Правя го, защото вашата подкрепа е решаваща за това те да се превърнат в реалност. Ето ги и тях:
1. Да представя достойно #България на #Евровизия 2020. Това изисква много отдаденост - усилени репетиции и подготовка, за които съм готова и ще дам всичко от себе си. Това е страхотна отговорност, но имам страхотен екип зад себе си, който много вярва в мен! Ключово е да намеря песента, която ще ме представи най-добре като артист и ще докосне всички. И мисля, че вече я имам!
2. Да реализирам първия си EP/албум, зад който стои изключително много работа и любов, както и разбира се голям екип, който за щастие ме подкрепя по най-страхотния начин!
3. Музиката да ме среща с все повече хора и възможности в целия свят.
4. Да мога да отделя повече време за семейството си, което може би ще се случи едва след Евровизия, защото ме очаква много работа, но НАЙ-ВАЖНОТО - те ще са в Ротердам с мен и ще ме подкрепят в залата с цялата си същност!
5. Да продължавам да имам възможност да популяризирам каузата за намиране на нов дом на бездомни кучета и котки в България.
Благодаря ви за подкрепата през 2019-а! Пожелавам ви страхотна 2020-а!


Песента на VICTORIA за Евровизия 2020 предстои да бъде представена в началото на март месец. До тогава тя ще работи по нея с едни от най-успешните европейски продуценти и композитори.


БНТ1 ще излъчи на живо от Ротердам двата полуфинала и големия финал на Евровизия на 12, 14 и 16 май. На 28 януари ще се изтегли жребий, на който ще стане ясно в кой от двата полуфинала ще участва България.


Снимка: Instagram/VICTORIA

нова към повече 2020 евровизия музика със време семейството victoria поглед
Сподели
Свързани новини