Wishlist
Начало / Новини / VICTORIA претърпя ПТП и призова за разумно шофиране

VICTORIA претърпя ПТП и призова за разумно шофиране

Изпълнителката е добре след инцидента

11 Май 2024
VICTORIA претърпя ПТП и призова за разумно шофиране

Виктория Георгиева, по-позната като Victoria, която представи България на Евровизия през 2021-ва и стои зад хитове като „bloom“, „How To Ruin a Life” и др. претърпя ПТП в нощта на 10-ти срещу 11-ти май. Певицата сподели на story в Instagram за случая, като разказва, че е пътувала в такси, а „безотговорен в целия смисъл на думата човек“ ги е блъснал странично, на червен светофар, и е избягал. Victoria е добре, но призова за разумно шофиране.

Ето и пълния текст на публикацията без редакторска намеса:

„Мили хора.. Оставям това съобщение тук просто за да напомня нещо важно. Преди малко се прибирах към вкищи с такси. На червен светофар един ужасно безотговорен в целия смисьл на думата човек, ни бльсна странично и избяга. НА ЧЕРВЕНО. Мина с над 100км/ч. Защо?!? Недай си Боже можеше да ни е помлял отзад и това щеше да е трагично. Наистина не разбирам защо съществуват такива индивиди... Пиша това, за да напомня колко е важно преди всичко да не забравяме, че живота е много кратьк и не сме безсмъртни.
Днес те има, утре те няма. Има правила, закони, които трябва да се спазват! ТРЯБВА! Толкова хора загиват заради такива безразсьдни, комплексирани до смърт дребни души. Не е справедливо!
Благодарна съм все пак, че всичко е наред.
Шофирайте разумно!
Не сте на рали!
ЖИВОТА ЦЕНА НЯМА!“ пише Victoria.

Victoria птп story instagram

Екипът на радио и телевизия The Voice също призовава за разумно и отговорно шофиране, както и за спазване на всички правила от Закона за движение по пътищата.

victoria птп разумно шофиране Виктория Виктория Георгиева
Сподели
Свързани новини