Wishlist
Начало / Новини / Vessy Boneva с нов сингъл и видео "Две Планети"

Vessy Boneva с нов сингъл и видео "Две Планети"

16 Февруари 2020
Vessy Boneva с нов сингъл и видео "Две Планети"

Ден преди празника на влюбените Vessy Boneva ни изненада с нов проект. Той носи заглаивето "Две планети" и скоро ще бъде представен в ефира на радио и телевизия The Voice.


Зад създаването на "Две планети" Vessy отново е гласувала доверие на талантливия Светлин Къслев, който е музикален продуцент на проекта, направил е аранжимента и микса му. Заедно с Boneva са създали и текста на песента.

В деня на премиерата във Facebook профила си Vessy сподели: "За мен е истинско удоволствие, когато създаваме музика с много любов и желание! Благодаря на всички замесени! На Svetlin Kuslev за уникалната музика, аранжимент и кларинет, на Yavor Velchev за това, че издържа геройски в този доста тежък костюм. Благодаря от сърце на Stefan Buddubbaz Marinov и Петко Андонов за невероятната професионална филмова картина, която пресъздадоха с огромно количество внимание и прецизност за пореден път! Благодаря ви предварително, че подкрепяте хубавата българска музика!"



Следващият петък, 21 февруари, "Две планети" ще бъде ново предложение в класацията ни за българска музика BG Voice Top10, където феновете ще могат да гласуват за хита.

сингъл видео нов vessy boneva две планети
Сподели
Свързани новини