Wishlist
Calvin Harris & Sam Smith
Calvin Harris & Sam Smith
Promises
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Вдъхновена от самотата, Carly Rae Jepsen представя новия си албум - "The Loneliest Time"

Вдъхновена от самотата, Carly Rae Jepsen представя новия си албум - "The Loneliest Time"

03 Август 2022
Вдъхновена от самотата, Carly Rae Jepsen представя новия си албум - "The Loneliest Time"

Номинираната за GRAMMY® певица и композитор Carly Rae Jepsen обявява дългоочаквания си нов албум The Loneliest Time, който предстои да излезе на 21 октомври през Interscope Records.Това е нейната най-интроспективна работа до момента и разширява границите на емоционалното писане на песни, което Jepsen успешно демонстрира във възхваленото от критиците  заглавие - E*MO*TION от 2015 г. Новият запис пристига с множество колаборации с Tavish Crowe, Rostam Batmanglij, Bullion, Captain Cuts, John Hill, Kyle Shearer и Alex Hope и други.

Както подсказва заглавието на новата музикална колекция, Carly Rae Jepsen е заинтригувана от концепцията за самотата и как чувството на изолация, също като любвта, може да предизвика красиви, но екстремни човешки емоции. The Loneliest Time включва излезлия наскоро сингъл на поп фигурата „Western Wind“ - оголен спомен за влюбването, който заменя запазената денс-поп марка на Jepsen с по-примамливо, атмосферно звучене.

Слушайте  ТУК.

Изпълнителката се утвърждава като непобедим поп посланик на любовта, който не се страхува да експериментира и да преоткрива себе си чрез музиката. Новото заглавие бележи първия дългосвирещ студиен албум на Jepsen след Dedication от 2019г., който бе определен от известното списание “The Atlantic като „брилянтен“. Следващия месец Carly Rae Jepsen се впуска в The So Nice Tour, което започва на 24 септември в Монреал и включва изпълнения на места като Radio City Music Hall в Ню Йорк и The Greek Theatre в Лос Анджелис.

 

Сподели
Свързани новини