Wishlist
Начало / Новини / Camila Cabello представя новия си албум "C,XOXO"

Camila Cabello представя новия си албум "C,XOXO"

01 Юли 2024
Camila Cabello представя новия си албум "C,XOXO"

Camila Cabello представя новия си албум "C,XOXO". Дългоочакваният проект навлиза в жанрове, различни от поп музиката, и черпи вдъхновение от културата и живота на Camila в Маями. Продуциран от El Guincho (работил с FKA Twigs, Rosalía) и Jasper Harris (работил с Jack Harlow, Post Malone), "C,XOXO" е звуково завладяващ албум, който показва нови страни на Camila като личност, изпълнител, автор на песни и артист. Колекцията разказва историята на 27-годишната Cabello, коята след години отново се свързва с приятели от детството и семейството си в Маями. Camila се насочва към пътища, които чувства правилни, странни и предизвикателни. За нея "C,XOXO" се отключва със създаването на последния сингъл "Chanel No 5", който ѝ помага да открие "характера" на албума.

Cabello разширява музикалната си вселена със звездни гости като Pinkpantheress и Koshi, както и с пълни дуети с Lil Nas X, City Girls, Drake и Playboi Carti. "Исках в този албум да има много гласове, защото в звуково отношение е много интересен. Обичам и начина, по който тези колаборации ме разгърнаха енергийно," казва певицата. "Осъзнах, че най-добре се пише, когато просто можеш да покажеш как се чувстваш. Това е моята пътеводна светлина. Обичам да създавам визуалния свят и да съм на сцената, но истинската страст в живота ми е писането и не бих могла да се гордея повече."

Camila е и най-новата звезда на корицата на списание Complex и наскоро пусна капсулна колекция с известния уличен художник Chito в сътрудничество с Complex. Тя отдавна се възхищава на отличителния уличен стил на Chito International, като артистът създава специален дизайн за "C,XOXO" с неговия култов анимационен герой.
 

C,XOXO Траклист:

1. I LUV IT (feat. Playboi Carti)
2. Chanel No.5
3. pink xoxo
4. HE KNOWS (feat. Lil Nas X)
5. Twentysomething
6. Dade County Dreaming (feat. JT & Yung Miami)
7. koshi xoxo
8. HOT UPTOWN (feat. Drake)
9. Uuugly
10. DREAM-GIRL
11. 305tilidie
12. B.O.A.T.
13. pretty when i cry
14. June Gloom

 The Voice – We Love Music!   

нов албум camila cabello c xoxo
Сподели
Свързани новини