Wishlist
Taylor Swift ft. Post Malone
Taylor Swift ft. Post Malone
Fortnight
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Usher разкри какво е видял в дома на Diddy

Usher разкри какво е видял в дома на Diddy

27 Март 2024
Usher разкри какво е видял в дома на Diddy

След новината, че имотите на Diddy са били обискирани в разследване за трафик на сексуални услуги, старо интервю на Usher относно това, което е видял преди години в дома на рапъра. 

Diddy открива открива и развива таланта на Usher. След като подписва договор с LA Reid, Usher отива да живее с Combs за една година.

В интервю за Rolling Stone през 2014 г. Usher споделя, че Combs го е открехнал на младини по темата със секса. През 2016 г. в интервю за Howard Stern, Usher споделя още, че е видял "любопитни неща" през 90-те в дома на Combs.

“Отидох там, за да видя начина на живота“, каза той. „И го видях. Но не знам дали можех да се отдам и да разбера какво изобщо гледах. Беше доста диво. Беше лудост. Случваха се много любопитни неща, които не разбирах непременно.”

Когато Stern пита Usher дали би изпратил собственото си дете да живее с Diddy, Usher отговори: „По дяволите, не“.

Коментарите на Usher избухнаха в интернет след новината за обиск на домовете на Diddy. Според Fox 11, който твърдят, че са били първи на мястото в Лос Анджелис, няколко души са били задържани в дома на Combs, но не и самият той.

Наскоро той беше съден през февруари тази година от продуцент на последния му албум „The Love Album: Off The Grid“. Rodney ‘Lil Rod’ Jones твърди, че Combs го е принуждавал да прави секс с проститутки, упоявал го и го заплашвал повече от година.

Освен това Combs беше обвинен в изнасилване и физическо насилие от бившата си партньорка и R&B певица Cassandra “Cassie” Ventura през ноември 2023 г. Първоначално той отрече обвиненията на Cassie по това време, но на следващия ден уреди делото взаимно съгласие.

След делото на Cassie се появиха и други две жени, като едната твърди, че Combs я е упоил и насилвал, а другата твърди, че Combs и певецът-композитор Aaron Hall са се редували да изнасилват ищцата и нейната приятелка през 1990 или 1991 г.

Combs отрича всички обвинения. През декември той обвинен в „групово изнасилване“ на 17-годишно момиче, което също отрича.

The Voice - We Love Music!   

обвинения usher diddy
Сподели
Свързани новини