Wishlist
New4U: Katy Perry ft. Doechii
New4U: Katy Perry ft. Doechii
I'm His, He's Mine
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Usher отмени старта на турнето си

Usher отмени старта на турнето си

15 Август 2024
Usher отмени старта на турнето си

Usher отложи премиерната вечер на своето турне „Past Present Future“ вчера (14 август), само часове преди да пристигне на сцената.

R&B звездата трябваше да изнесе разпродаден концерт в State Farm Arena в Атланта, Джорджия, за да започне северноамериканския етап от турнето.

Той обаче се появи в социалните мрежи малко преди концерта, за да потвърди, че трябва да пренасрочи изпълнението.

„За моята над 30-годишна кариера, 100% от моята кръв, пот и сълзи са отишли ​​да покажа най-доброто представяне и да създам незабравимо изживяване за моите фенове“, започна изявлението си Usher. Имам всички намерения да направя това и за това турне, поради което трябва да отложа тазвечершното шоу и да го пренасроча за по-късна дата, за да дам на тялото си секунда почивка и лекуване.“ Той продължи: „Все още ще получите част от миналото, част от настоящето и уникален поглед в бъдещето на пренасрочената дата, но също така ще получите 100% от мен. Последното нещо, което искам да направя, е да ви разочаровам феновете, които с нетърпение чакаха това турне да започне. Въпреки това, не бих бил артистът, който съм, ако физически не мога да ви дам най-доброто от себе си.“ Usher заключи: „Моят екип скоро ще сподели новини за пренасрочената дата. Нямам търпение да отпразнувам това с вас.“

Представител на изпълнителя каза пред Variety, че се нуждае от допълнително „време, за да се излекува от неуточнена травма“.

Концертите на Usher в Атланта утре (16 август) и събота (17) засега ще се проведат. Северноамериканският етап ще продължи до края на ноември, а във Великобритания и Европа ще започне през пролетта на 2025 г. 

The Voice – We Love Music!   

usher
Сподели
Свързани новини