Wishlist
Начало / Новини / Usher е мислил да напусне музикалната сцена

Usher е мислил да напусне музикалната сцена

08 Февруари 2024
Usher е мислил да напусне музикалната сцена

Usher почти е напуснал музикалната сцена, за да бъде актьор. 

45-годишният RnB изпълнител, който ще бъде хедлайнер на тазгодишният Супербоул на стадион Allegiant в Лас Вегас тази неделя, разкри, че е мислил да се откаже от кариерата си след като не е успял да подобри успеха си 2004 г. , когато издаде албума "Confessions"

"Не съм имал по-успешен албума от "Confessions" и тогава си мислех, дали трябва да продължа да правя това, или да стана актьор вместо това?"

За щастие, изпълнителят решил, че не може да спре да прави това, което обича.

През 2020 г. Usher обяви резиденция в Лас Вегас, която обнови кариерата му, печелейки му титлата "новият крал на Вегас".

"Отидох в Лас Вегас без никакви очаквания, когато светът отиваше на никъде, заради пандемията и се надявах, че ще успея да накарам хората да дойдат в Лас Вегас и да празнуват с мен. И това се превърна не само в един от най-успешните моменти на историята на Вегас, но в един от най-успешните моменти в моя живот."

Usher, който ще издаде своя звезден албум „Coming Home“ в петък, казва, че чистата му вяра в себе си го е довела до важния крайъгълен камък да бъде хедлайнер на големия спортен спектакъл.

След Супербоул, Usher трябва да започне турнето „Past Present Future Tour“ този август в Северна Америка.

usher
Сподели
Свързани новини