Wishlist
Начало / Новини / Usher изкара Alicia Keys по време на изпълнението си на Супербоул

Usher изкара Alicia Keys по време на изпълнението си на Супербоул

12 Февруари 2024
Usher изкара Alicia Keys по време на изпълнението си на Супербоул

Usher изкара Alicia Keys по време на изпълнението си на полувремето на Супербоул снощи в Лас Вегас. 

58-мото издание на Супербоул се проведе на стадион Allegiant, където San Francisco 49ers се изправиха срещу Kansas City Chiefs.

Alicia се появи в началото на изпълнението, като седеше зад голямо пиано. Тя започна с изпълнение на своята песен "If I Ain’t Got You", след като Usher се присъедини към нея, за да изпълни общата им колаборация от 2004 г. "My Boo".

По време на сета, Usher изпълни голяма част от албума си "Confessions", който също беше издаден през 2004. Изпълнението започна с "Caught Up" и включваше други песни като "Superstar, "Confessions Pt. II" и "Burn".

Usher приветства още гости на сцената. Американската певица H.E.R. се присъедини към него, свирейки на китара по време на песента "U Got It Bad", докато will.i.am се появи по време на песента "OMG"

След тази песен Lil Jon се появи сред публиката на терена за откъс от песента си "Turn Down For What", преди да се присъедини към хедлайнера и Ludacris за "Yeah!".

Въпреки издаването на чисто нов албум, "Coming Home", миналата седмица (9 февруари), Usher не изпълни песни от него, както се спекулираше широко. Слуховете за появата на Justin Bieber също не се материализираха, въпреки че звездата беше забелязан в Лас Вегас преди мача.

 

usher
Сподели
Свързани новини