Wishlist
Kungs, David Guetta, Izzy Bizu
Kungs, David Guetta, Izzy Bizu
All Night Long
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Usher иска да работи с Justin Timberlake

Usher иска да работи с Justin Timberlake

15 Февруари 2024
Usher иска да работи с Justin Timberlake

Usher разкри, че винаги се е надявал да прави музика с Justin Timberlake.

В интервю за списание People изпълнителят отхвърли стари сравнения с бившата звезда на NSYNC, разкривайки, че винаги е искал те да се обединят за песен.

„Винаги съм искал да направя запис с Justin и съм се обръщал към него много пъти, но никога не успяхме да го осъществим“, каза той. "Мисля, че той е невероятен изпълнител."

Usher настоя, че никога не е чувствал, че той и Justin се състезават един с друг, когато са били на върха на успеха си в началото на века.

"Аз не се състезавам с никой друг освен със себе си и винаги съм се опитвал да подобря собствения си рекорд. Победих собствените си очаквания и се опитах да подобря себе си. И ако не друго, бях мотивиран от хора като Justin,“ заяви той. „Мисля, че той има наследство, което трябва да се уважава и да не се сравнява с никой друг. Достатъчно съм уверен, за да отпразнувам успеха на всеки изпълнител и мога да застана на сцената с всеки от тях, да се забавляваме и да си прекарваме страхотно, защото музиката е място за празнуване."

И двете поп звезди издават нова музика тази година. Usher пусна албума си "Coming Home" два дни преди представянето си на Супербоул в неделя, а Justin се подготвя да издаде албума си "Everything I Thought It Was" през март.

The Voice - We love music! 

колаборация usher justin timberlake Джъстин Тимбърлейк Ъшър
Сподели
Свързани новини