Wishlist
Начало / Новини / Justin Timberlake пусна новия си албум

Justin Timberlake пусна новия си албум

15 Март 2024
Justin Timberlake пусна новия си албум

Justin Timberlake пусна новия си албум, озаглавен "Everything I Thought It Was".

Шестият студиен албум включва вече издадения сингъл "Selfish", както и нова песен на NSYNC, "Paradise".

Eдна от най-големите поп звезди в музикалната индустрия, известенa с безбройните си хитове, се завръща с 18 чисто нови парчета. Justin си сътрудничи с Fireboy DML за песента "Liar", с Tobe Nwigwe за "Sanctified" и с колегите си от NSYNC в "Paradise". Феновете вече са добре запознати с тоталния хит “Selfish”, който излезе в края на януари, и с песента “Drown”, която бе пусната като сингъл в началото на този месец. Звездата нарича албума "най-семплия" си запис до момента, като го определя като "сложен в своята простота" и “невероятно откровен”.

NSYNC се събраха по-рани тази седмица за изненадващо изпълнение по случай издаването на албума. 

Още от началото на кариерата си Justin Timberlake е разгадал формулата за привличащата вниманието начална песен. След енергичен старт, с който призовава по-младото си аз да следва мечтите си (озаглавено "Memphis" по името на родния му град), певецът се обединява с друг хитмейкър, а именно Calvin Harris, в парчетата "F-kin' Up the Disco" и "No Angels". И двете са отличителни за JT - от запомнящите се мелодии до характерния му фалцет. Темата за любовта прозира в целия 18-трактов проект, като най-амбициозното парче е под формата на седемминутен бавен джем.

Justin не е издавал албум от шест години насам. За последно той издаде "Mad of the Woods" през 2018.

През април Timberlake тръгва и на световното турне Forget Tomorrow World Tour. Наред с датите, обявени за САЩ и Канада, артистът ще зарадва и почитателите си в Европа в няколко избрани градове.

The Voice - We Love Music!   

нов албум justin timberlake everything i thought it was
Сподели
Свързани новини