Wishlist
Cassö x Raye x D-Block Europe
Cassö x Raye x D-Block Europe
Prada
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Usher е изкарал едва 671 долара от Супербоул

Usher е изкарал едва 671 долара от Супербоул

17 Февруари 2024
Usher е изкарал едва 671 долара от Супербоул

Usher е направил по-малко от 700 долара за изпълнението си по време на полувремето на Супербоул.

R&B мегазвездата превзе сцената на стадион Allegiant в Лас Вегас на 11 февруари. Отборът San Francisco 49ers се изправи срещу Kansas City Chiefs, като вторите победиха по-късно вечерта. 

По време на сетa към него се присъединиха различни изненадващи гости, включително Alicia Keys, H.E.R и will.i.am. Въпреки че шоуто е било гледано от 30 милиона домакинства, беше споделено, че артистът е спечелил по-малко от 700 долара от шоуто.

Usher е направил 671 долара според American Songwriter, но се очаква да има възвращаемост от 100 милиона. 

Това се случва, тъй като емблематичното спортно събитие не плаща на артисти да изпълняват по време на шоуто на полувремето. Изпълнението се разглежда повече като промоционален слот за музиканти, които целят да популяризират новите си проекти.

Точно това е направил Usher вечерта – той използва шоуто, за да промотира новия си албум "Coming Home".

Записът излезе на 9 февруари, само два дни преди представянето на Супербоул. Това е деветият студиен албум и продължение на "Hard II Love" от 2016 г.

Освен че пусна новия LP, певецът сподели и подробности за новото си турне "PAST PRESENT FUTURE", което трябва да започне по-късно тази година в Северна Америка в края на лятото.

Турнето стартира с премиера в Атланта, Джорджия на 17 август и ще мине през Вашингтон, Балтимор, Бостън, Филаделфия, Детройт, Денвър и други, преди да завърши с концерт в Enterprise Center в Сейнт Луис на 26 октомври.

The Voice - We love music! 

usher superbowl нов албум Супербоул Ъшър coming home
Сподели
Свързани новини