Wishlist
Kris Kross Amsterdam x Inna
Kris Kross Amsterdam x Inna
Queen of My Castle
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Twitter блокира Kanye West за 12 часа

Twitter блокира Kanye West за 12 часа

18 Септември 2020
Twitter блокира Kanye West за 12 часа

Тази година е много наситена от преживявания за Kanye West, който отново предизвика медийното внимание към себе си с поредната скандална публикация. Twitter блокира профила на рапъра за 12 часа заради непристойни публикации, една от които бе видеозапис как уринира върху статуетките си "Грами", с текст към публикацията: "Доверете ми се... НЯМА ДА СПРА".


Освен това Kanye пусна и поредица съобщения за битката си със звукозаписните компании "Юнивърсъл" и "Сони", включително и снимки на свои договори с тях, които определи като "капан"

По адрес на "Юнивърсъл мюзик", West написа с главни букви:

"Аз съм един от най-известните хора в света, а от "Юнивърсъл" не искат да ми кажат колко са приходите ми от права, защото знаят, че мога да ги купя".

West бе принуден от Twitter да премахне своя публикация, в която бе написал телефонния номер на старши редактора на сп."Форбс" Рандал Лейн.

Преди известно време Kanye обяви, че се кандидатира за президент на САЩ като независим, след това поиска развод от съпругата си Kim Kardashian West.

Голяма част от събитията в живота на 43-годишният рапър в последно време, може би, са провокирани от биполярното му разстройство, но въпреки всичко той е сигурен в действията си срещу музикалната индустрия и написа в друг пост: "Този момент ще промени музикалната индустрия за добро... чувствам се благодарен и благословен, че Господ ме постави в достатъчно силна позиция, за да направя тази промяна. Молете се... върши работа... тази сутрин съм на колене." 





Снимка: Instagram






kanye west twitter блокира часа
Сподели
Свързани новини