Wishlist
The Weeknd, Jennie, Lily-Rose Depp
The Weeknd, Jennie, Lily-Rose Depp
One of The Girls
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Хакери превзеха профила на Doja Cat и се опитаха да я скарат с Iggy Azalea

Хакери превзеха профила на Doja Cat и се опитаха да я скарат с Iggy Azalea

09 Юли 2024
Хакери превзеха профила на Doja Cat и се опитаха да я скарат с Iggy Azalea

Хакери превзеха акаунта на Doja Cat в X ( бившият Twitter) и се опитаха да я скарат с певицата Iggy Azalea.

Снощи от профила на Doja излязоха публикации за криптовалута наречена $DOJA. Публикациите също така нападнаха рапърка Iggy Azalea, която пусна своя собствена криптовалута $MOTHER.

Опитът за разпалване на скандал между рапърките беше бързо потушен от Azalea, която написа: „Не купувайте това. Тя е хакната. Спестете парите си, пазарът е надолу..."

Други публикации от хакнатия акаунт на Doja Cat обозначават нейната музика като „демонична“, докато рекламират американския музикант Weiland.

По-късно Doja потвърди в Instagram, че е била хакната: "Профилът ми в Twitter беше хакнат, тези съобщение не са от мен."

Doja е най-скорошният изпълнител, хакнат от крипто измамници. В края на юни X акаунтът на Metallica беше хакнат по подобен начин от крипто измамници, рекламиращи криптовалутата $METAL. Измамникът публикува подробности за схема, при която потребителите могат да обменят своите METAL токени за билети за концерти на Metallica и ексклузивни стоки, включително игрова конзола Xbox, за която се твърдеше, че е подписана от членовете на Metallica.
 

 The Voice – We Love Music!    

twitter хакери doja cat криптовалута
Сподели
Свързани новини