Wishlist
Начало / Новини / Twenty One Pilots анонсираха турнето "The Clancy World Tour" и споделиха сингъла "Next Semester"

Twenty One Pilots анонсираха турнето "The Clancy World Tour" и споделиха сингъла "Next Semester"

31 Март 2024
Twenty One Pilots анонсираха турнето "The Clancy World Tour" и споделиха сингъла "Next Semester"

Дуото, носител на награда „Грами“ Twenty One Pilots,  обяви подробности за мащабното си глобално хедлайн турне “The Clancy World Tour” и сподели „Next Semester“ – нова песен от дългоочаквания им предстоящ албум – “Clancy”, който ще излезе на 17-ти май чрез Fueled By Ramen/Орфей Мюзик [ обложка на албум / списък с песни – по-долу]. Гледайте режисираното от Andrew Donoho видео към „Next Semester“.

Twenty One Pilots ще отпразнуват издаването на „Clancy“ с „The Clancy World Tour“ –  най-голямото им хедлайн турне до момента, което ще стартира на 15-ти август в „Ball Arena“ – Денвър, Колорадо. Продуцирано от „Live Nation“, турнето ще прекоси Северна Америка през есента, последвано от дати в Нова Зеландия, Австралия, Европа и Обединеното кралство. Официалната предварителна продажба на билети стартира на 2-ри април (САЩ/Канада) и 3-ти април (Обединеното кралство/Европа/Австралия/Нова Зеландия), като всички останали билети ще са налични по време на общата продажба, която започва на 5-ти април. 

Миналия месец Twenty One Pilots се завърнаха с анонса на „Clancy“ и издадоха водещия сингъл от албума – „Overcompensate“, заедно с придружаващо официално видео, режисирано от Reel Bear Media. Парчето, което се изстреля стремглаво в класацията на радиостанциите с формат Alternative, влизайки в Топ 5, направи огромно впечатление при излизането си, приветствайки слушателите обратно в завладяващия свят на „Trench“.

В момента “Clancy” е наличен за предварителна поръчка в различни физически формати, включително: два луксозни бокс сета в лимитиран тираж, четири варианта на винил, ексклузивно CD + дневник и касета и много други. За пълния пакет от предложения за предварителна поръчка на “Clancy”, посетете официалния магазин на Twenty One Pilots.

С над 33 милиарда стриймвания в цял свят и над 3 милиона продадени билета за глобални хедлайн турнета, базираното в Кълъмбъс, Охайо, дуо – Tyler Joseph и Josh Dun, се утвърди като една от най-успешните групи на 21-ви век и предефинира звученето на цяло поколение. Продуциран съвместно с Joseph и Paul Meany, „Clancy“ бележи последната глава в амбициозен разказ, разгърнал се в няколко албума, представен за първи път в мултиплатинения пробив на групата през 2015 г., „Blurryface“. Освен това, предстоящото издаване на „Clancy“ на 17-ти май съвпада с годишнината на „Blurryface“, който беше пуснат точно преди девет години.

Twenty One Pilots разшириха амбициозната концепция, изложена в “Blurryface”, с техния платинено сертифициран албум „TRENCH“ от 2018 г. Включващ мултиплатинените и платинени сингли “Chlorine” “My Blood” и номинирания за награда „Грами“ “Jumpsuit” албумът беше включен в списъците за “Най-доброто от” на „Billboard“, „KERRANG!“, „Alternative Press“ и „Rock Sound“—които го поставиха на #1.

Епичният златно сертифициран албум на дуото от 2021 г. – „Scaled And Icy“, дебютира под номер 1 в класациите на „Billboard“ за най-добри рок албуми и най-добри алтернативни албуми. Изкачи се до номер 3 в “Billboard 200”, отбелязвайки най-успешната първа седмица за рок албум през 2021 г. Акценти в албума са #1 хитовете  в радиостанциите с формат Alternative – „The Outside“, „Saturday“ и „Shy Away “, последният от които се изкачи до първа позиция във формата само за три седмици, поставяйки дуото в елитната група от изпълнители с множество песни, които са се издигнали до номер 1 във формата в рамките на три седмици или по-малко, включително: U2, R.E.M., The Cure, Linkin Park, Red Hot Chili Peppers и Foo Fighters.

The Voice - We Love Music!   

twenty one pilots
Сподели
Свързани новини