Wishlist
Kris Kross Amsterdam x Inna
Kris Kross Amsterdam x Inna
Queen of My Castle
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Twenty One Pilots споделиха сингъла "Overcompensate" от предстоящия си албум "Clancy"

Twenty One Pilots споделиха сингъла "Overcompensate" от предстоящия си албум "Clancy"

06 Март 2024
Twenty One Pilots споделиха сингъла "Overcompensate" от предстоящия си албум "Clancy"

Дуото, носител на награда „Грами“Twenty One Pilots, обяви подробности за новия си албум – “Clancy”, който ще бъде издаден на 17-ти май чрез Fueled By Ramen. Групата сподели първия сингъл от предстоящия албум –  “Overcompensate”, който е наличен във всички стрийминг платформи и е придружен от официално музикално видео, режисирано от дългогодишния сътрудник Reel Bear Media. „Clancy“ е първият студиен албум на Twenty One Pilots от три години насам и следва златно сертифицирания им дългосвирещ албум „Scaled And Icy“.

С подробности за изданието, споделени с феновете по-рано този месец чрез криптирани имейли и в стрийминг услугите, „Overcompensate“, който излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България,  приветства слушателите обратно в завладяващия свят на „Trench“. Слоеве от синтезаторно звучене се изграждат върху препускащ брейкбийт в песента –  умело парче с алтернативна динамика, огъваща се във времето и готова да експлодира.

Представяйки нова ера за Twenty One Pilots, „Clancy“ е наличен за предварителна поръчка в различни физически формати, включително: два луксозни бокс сета в лимитиран тираж, четири варианта на винил, ексклузивно CD + дневник и касета и много други. За пълния пакет от предложения за предварителна поръчка на “Clancy”, посетете официалния магазин на Twenty One Pilots.

С над 33 милиарда стриймвания в цял свят и над 3 милиона продадени билета за глобални хедлайн турнета, базираното в Кълъмбъс, Охайо дуо – Tyler Joseph и Josh Dun, се утвърди като една от най-успешните групи на 21-ви век и предефинира звука на цяло поколение. Продуциран съвместно с Joseph и Paul Meany, „Clancy“ бележи последната глава в амбициозен разказ, разгърнал се в няколко албума, представен за първи път в мултиплатинения пробив на групата през 2015 г., „Blurryface“. Освен това, предстоящото издаване на „Clancy“ на 17-ти май съвпада с годишнината на „Blurryface“, който беше пуснат точно преди девет години.

Епичният албум на дуото от 2021 г. – „Scaled And Icy“, дебютира под номер 1 в класациите на Billboard за най-добри рок албуми и най-добри алтернативни албуми. Изкачи се до номер 3 в Billboard 200, отбелязвайки най-успешната първа седмица за рок албум през 2021 г. Акценти в албума са #1 хитовете  в радиостанциите с формат Alternative – „The Outside“, „Saturday“ и „Shy Away“, последният от които се изкачи до първа позиция във формата само за три седмици, поставяйки дуото в елитната група от изпълнители с множество песни, които са се издигнали до номер 1 във формата след три седмици или по-малко, включително: U2, R.E.M., The Cure, Linkin Park, Red Hot Chili Peppers и Foo Fighters.

The Voice - We Love Music!  

нова песен twenty one pilots overcompensate
Сподели
Свързани новини