Wishlist
Peggy Gou
Peggy Gou
(It Goes Like) NaNaNa
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Турнето на Harry Styles се отлага за 2021г.

Турнето на Harry Styles се отлага за 2021г.

26 Март 2020
Турнето на Harry Styles се отлага за 2021г.

Турнето на Harry Styles във Великобритания и останалата част от Европа се отлага за 2021г. по “очевидни причини”, а именно - пандемията от коронавируса, която продължава да властва в света.

Много държави на Стария континент затвориха границите си или въведоха строги ограничения за пътуванията, а освен това има забрани за събиране на много хора на едно място. Това прави невъзможно изпълнителите да провеждат планираните концерти и Styles не е изключение.

“Всеки, който ме познава знае, че изпълненията на живо винаги са били любимата ми част от това да работя в музикалния бизнес. Въпреки това обаче, във времена като тези, безопасността и превенцията на екипа на турнето, феновете и всички други по света е основен приоритет”, обяснява в публикация в Twitter певецът, в която е включен и новият график за концертите му.  

“По очевидни причини, предстоящото турне във Великобритания и Европа ще бъде пренасрочено за 2021 г. Вече закупените билети ще важат за новите дати. Междувременно ще продължим да следим ситуацията по света и да ви информираме в следващите месеци”.

Бившият член на One Direction използва възможността и да напомни на феновете да се самоизолират по време на здравната криза. “Всички сме заедно в тази ситуация. Нямам търпение да ви видя отново, когато е безопасно да се срещнем. До тогава, бъдете добри с другите”, завършва публикацията си Harry.  

Турнето в подкрепа на втория самостоятелен албум на Styles “Fine Line” ще започне на 12 февруари 2021 г. от Болоня, Италия.

Според първоначалния план турнето “Love On Tour” на британеца трябваше да стартира от родината му следващия месец, след което щеше да продължи в останалата част на Европа до юни. Именно тогава се очаква да започнат концертите му в Северна Америка, като засега там датите не са променени.  

Новият график за обиколката на Styles бяха обявени само няколко дни след като премиерът на Великобритания Boris Johnson обяви серия от рестриктивни мерки в страната, подобни на тези в България, в опит да забави разпространението на COVID-19. Всички публични събития са забранени и не се позволява струпване на повече от двама души на обществени места.

Дати и билети за турнето

Снимка : Instagram

harry styles отлага 2021г турнето
Сподели
Свързани новини