Wishlist
Начало / Новини / Тръгва сезон 3 на Fortnite

Тръгва сезон 3 на Fortnite

17 Юни 2020
Тръгва сезон 3 на Fortnite

Вчера се състоя дългоочакваното събитие на Fortnite  „Устройството“, където тайният агент Мидас се опита да победи бурята и в крайна сметка почти ни удави. Събитието бележи края на разказа за глава 2, сезон 2, а сега преминаваме към глава 2, сезон 3.

Ето всичко, което трябва да знаете за Fortnite глава 2, сезон 3 : Кога започва? Fortnite Chapter 2, сезон 3, започва на 17 юни 2020 г. 

Какво е? За непосветените, сезоните са широкият организационен инструмент за Fortnite. Всеки сезон е белязан от нов боен пропуск, който можете да закупите за възможността да спечелите редица тематични козметични продукти за игра и изпълнение на предизвикателства. Всеки сезон се предлага и с нови елементи на геймплей, големи мащабни промени в картата и неангажиращ разказ, който свързва всичко заедно. Този последен сезон беше на тематика агенти, с шпионски бази, пълни с бръмчащи юнаци и блестяща плячка, изскачаща из цялата карта.

Каква е темата за сезон 3? Въпреки че предполагаме, че това не е напълно потвърдено, има достатъчно доказателства, които можем да кажем с увереност, че темата е водата. Какво ще означава това по време на играта, не е ясно, но почти сигурно получаваме подводно плуване, както и евентуално подводни POI и нови оръжия, за да смесим нещата там. Не бихме били шокирани и от подводница.

Какво трябва да значат тийзърите? Всеки сезон обикновено получаваме поредица от тийзъри, които показват малко от това, което получаваме през следващия сезон. Те се случват със светкавична скорост заради краткото време между старта и събитието този път, а някои са по-ясни от другите. След снимка на тризъбеца и някои други намеци, сме почти сигурни че получаваме Aquaman като следващ skin на супергерой, който да надмине Deadpool. Има и намек за град, който напомня на пиратския сезон, както и какво може да бъде астронавт? Всичко това ще има смисъл скоро, обещаваме. 

До премиерата остават броени минути, така че просто се насладете.

Снимка : Instagram

тръгва сезон fortnite
Сподели
Свързани новини