Wishlist
Jax Jones ft. Years & Years
Jax Jones ft. Years & Years
Play
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Признанието на Khelani

Признанието на Khelani

08 Април 2021
Признанието на Khelani

Певицата Kehlani обяви, че се идентифицира като хомосексуална. 

25-годишната звезда сподели това с феновете си по време на Instagram live, направен в профила на приятелката й Jamie-Lee B.

"Всички мислите, че има нещо ново покрай мен. Искате ли да знаете какво е? Най-после осъзнах, че съм хомосексуална" - казва тя.  "Уоу, пусна бомбата!" - възкликва Jamie. 

Признанието на Khelani идва след интервю за The Advocate, в което младата певица казва, че се чувства привелигирована да може да говори открито за сексуалната си ориентация, докато преследва музикалната си кариера. 

"Мисля, че много артисти не могат да скрият сексуалността си. На мен не ми се е налагало да признавам сексуалната си ориентация в личния ми живот. Когато вървя по улицата, хората не си казват, че съм различна, заради начина, по който презентирам себе си. Това е привилегия и мисля, че има много артисти, които са начело, но не са имали възможността да постигнат моите успехи, заради начина, по който презентират себе си и заради предразсъдъците и фобиите на американците, а и на света. Аз съм късметлийка, голяма късметлийка".

Khelani, която доскоро определяше себе си като пансексуална, е имала връзки с баскетболиста Kyrie Irving и рапара YG. Също така, тя има 2-годишна дъщеря от китариста си Javaughn Young-White. 


признанието khelani
Сподели
Свързани новини